GOTOVA JE KOŠARKAŠKA SAPUNICA: / HKS potvrdio da Aco Petrović ostaje izbornik

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC

Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza na današnjoj je sjednici potvrdio kako će Aleksandar Petrović i dalje biti izbornik seniorske reprezentacije.

19.1.2017.
15:36
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Petrović je bio izabran za jednokratnu akciju na olimpijskim kvalifikacijama prošlog ljeta, a onda su se košarkaši neočekivano plasirali na Igre u Rio de Janeiro i tamo se plasirali u četvrtfinale. Nakon tog uspjeha ,Petrović je najavio kako i dalje želi biti izbornik, što se baš i nije svidjelo novoizabranom predsjeniku HKS-a Stojku Vrankoviću. Vrh HKS-a želio je pokušati s Andreom Trinchierijem, ali nije se daleko otišlo u pregovorima, jer Talijan ima poprilično posla u njemačkom Bambergu.

Zadnja medalja osvojena s Acom izbornikom

S obzirom da su glavni igrači, poput Darija Šarića, Bojana Bogdanovića i Krunoslava Simona bili za Acu, a i sam Petrović se riješio svih ostalih zaduženja u hrvatskog košarci, od Cibone do HKS-a, njegov reizbor je logično rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske košarkaše ove godine očekuje nastup na Eurobasketu čija se završnica igra u Istanbulu. Petroviću je to ukupno treći mandat na klupi reprezentacije, a posljednju medalju naši su košarkaši osvojili davne 1995. na EP-u u Grčkoj, upravo s njim na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo