UPITAN ZA MAĐARE / Goluža neće riskirati s Lackovićem

Image

Iako ozljeda Blaženka Lackovića nije ozbiljnije prirode, radi se o šuterskoj ruci pa ga hrvatski izbornik neće koristiti u susretu 3. kola Svjetskog prvenstva protiv Mađarske.

15.1.2013.
14:55
VOYO logo

Blaženko Lacković napustio je teren u prvom poluvremenu utakmice protiv Alžira i više se nije vraćao u igru. Hrvatski rukometaš dobio je udarac u šutersku ruku s kojom je već imao problema uoči Svjetskog prvenstva u Španjolskoj.

"Radi se o kontuziji malih zglobova operiranog prsta uzrokovanoj direktnim udarcem. Posljedično je prisutan mali otok te o povlačenju istog ovisi i brzina povratka treninzima", rekao je RTL-u fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog svega je njegov nastup neizvjestan i ne može se prognozirati. Treba reći da ozljeda nije ozbiljnije prirode, ali se radi o šuterskoj ruci pa ne treba riskirati", dodao je naš fizioterapeut.

Isto je RTL-u potvrdio i tehnički direktor reprezentacije Ivica Udovičić, koji je dodao da je Lacković neće nastupiti u susretu 3. kola protiv Mađarske. Izbornik Slavko Goluža će Laca uvrstiti u momčad, ali ga neće koristiti u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo