KAKAV DRIBLING / Goluža nasamario novinare 'istinom' o Baliću

Hrvatski su rukometaši prijepodnevnim letom iz Barcelone doputovali u Hrvatsku. S brončanom medaljom oko vrata i u ponešto okrnjenom sastavu, pozdravili su svoje najmilije, prijatelje i navijače, te se uputili prema svojim domovima. Pred novinare je izašao izbornik Goluža koji je, među ostalim, objasnio varku s Balićem.

28.1.2013.
12:22
VOYO logo

Što zbog klupskih, što zbog privatnih obaveza s ostakom momčadi u Zagreb nisu stigli kapetan Igor Vori, najbolji hrvatski strijelac na SP-u Ivan Čupić, ozlijeđeni Drago Vuković te Ivan Ninčević. Zato je stigao Domagoj Duvnjak, vođa ove pomlađene hrvatske reprezentacije i najbolji srednji vanjski turnira u Španjolskoj.

S obzirom da ga je još drmala temperatura, Duvi nije bio raspoložen za izjave, no taj je posao spremno odradio izbornik Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

"Nismo ovdje u punom sastavu. Neki dečki su zbog obaveza morali ići u svoje klubove. Moramo biti ponosni na ono što smo napravili. Početak je bio sjajan, pa i ta Španjolska gdje smo odigrali bez kalkulacije. Pokazali smo svima, pogotovo mladima, našoj djeci, da se poštenje, rad i odricanje moraju kad-tad isplatiti. Protiv Francuske smo sjajno odigrali i pobijedili, a onda ta Danska, splet nesretnih okolnosti, uz ozljede, temperature glavnih igrača, a nismo imali ni sreće", objasnio je Goluža.

"Brončanom medaljom smo pokazali veliki karakter, treći put smo pokazali karakter. Moramo biti ponosni na ove dečke. Hvala im", zaključio je hrvatski izbornik koji se ni jednom rječju nije dotaknuo Ivana Balića, niti je htio komentirati njegov slučaj, iako je nakon Francuske poručio da će 'svoju istinu' reći po povratku u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balić je samo bio varka, način da nas pustite na miru s pitanjima o njemu. Naglašavam, nama je na ovom prvenstvu nedostajalo puno igrača", objasnio je Goluža svoj 'dribling'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo