BILI SU ZVIJEZDE UTAKMICE / Goli navijači ukrali show igračima Borussije

Image
Foto: 101greatgoals.com

Tema navijačkih razgovora nakon susreta nije bila odličan otpor domaćeg sastava protiv prvaka, već dvojica 'streakera' koji su u dva navrata prekidali susret. Prvi muškarac bez odjeće bio je nešto uspješniji od onog drugog.

12.7.2012.
12:13
101greatgoals.com
VOYO logo

Nogometaši Borussije iz Dortmunda odigrali su prvi pripremni susret uoči početka nove sezone u kojoj brane naslov prvaka i osvajača Kupa. Izvukli su se njemački prvaci na gostovanju kod Meppena, člana četvrte lige, pobijedivši 2:1 iako su bili u zaostatku.

Međutim, tema navijačkih razgovora nakon susreta nije bila odličan otpor domaćeg sastava, već dvojica streakera koji su u dva navrata prekidali susret. Prvi muškarac bez odjeće bio je nešto uspješniji od onog drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je pretrčati veći dio terena i gotovo da je došao do trenera Borussije JürgenaKloppa. Nekoliko metara od cilja zaustavili su ga redari, ali voljenom stručnjaku goli navijač uspio je viknuti: Kloppo, volim te!

"Moram biti iskren, vidio sam dosta ljepših tijela", šalio se nakon susreta Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi ekshibicionist nije uspio ponoviti pothvat svog prethodnika. Čim je preskočio ogradu zgrabili su ga čuvari reda i mira i odveli ga u policijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo