ocjena stručnjaka / 'Gol Hajduka je bio regularan, no Zagreb im je očitao nogometnu lekciju'

Prvi čovjek NK Zagreba Dražen Medić je kao gost RTL lige prokomentirao pobjedu svoje momčadi na Poljudu od 2-0. Iako se i Joško Jeličić složio kako je pogodak koji je Hajduku poništen bio regularan, ipak tvrdi: 'Zagreb je Hajduku očitao nogometnu lekciju'.

1.12.2014.
10:54
VOYO logo

Prvi čovjek NK Zagreba Dražen Medić je kao gost RTL lige prokomentirao pobjedu svoje momčadi protiv Hajduka na Poljudu od 2-0, čime su 'Pjesnici' potvrdili svoje visoke ambicije za narednu sezonu i ušutkali sve medije koji su im predviđali borbu za ostanak.

''Hvala na čestitkama. S obzirom na percepciju javnosti prije početka prvenstva, da, to se može nazvati senzacijom, ali mislim da mi imamo i određenu kvalitetu koja je potprijepljena rezultatima u prvenstvu, tako da to baš i nije senzacija'', započeo je Medić o izvedbama svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su tek povratili status prvoligaša, Medić tvrdi kako je, unatoč medijskim osporavanjima, vjerovao u svoju momčad: ''Pa gledajte, ja sam te igrače vodio kroz drugu ligu, znao sam koliko je to bio težak put, igrači su prošli kroz mnogo teških situacija računajući i kvalifikacije, i vidio sam da momci imaju i nadarenost i mentalnu snagu. Priznajem da sam nakon medijskih sumnji i sam počeo preispitivati svoje mogućnosti, no čim su počeli treninzi, vidio sam da oni dobro rade i da neće biti problema'', kaže Medić.

O samoj utakmici kaže: ''Priliku smo vidjeli u tome što je izašao visoko sa tri stopera što nam je išlo u prilog, dobro smo im zatvorili bokove Vršajevića i Kouassija, da su zabili koju od šansi koje su imali, možda bi utakmica krenula u drugom smjeru, ali ovaj put smo nagrađeni za naš kvalitetan rad'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govora je bilo i o poništenom pogotku, koji je sudeći prema usporenoj snimci, bio apolutno regularan, no i Jeličić se složio: ''Nema nikakve sumnje, radilo se o poništenom pogotku, ali unatoč tomu, Zagreb je Hajduku očitao nogometnu lekciju i to se ne može osporiti'', zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo