Optimistične najave / Globalni proizvod Cammea

Image
Foto: PR fotografije

Menadžment Cammeo grupe predstavio je u Zagrebu svoju razvojnu viziju za 2015. godinu, kojoj je prethodila nova reorganizacija.

13.1.2015.
10:16
PR fotografije
VOYO logo

Tijekom ove godine, tvrtke Cammeo grupa i sestrinska tvrtka Taxi Navigator će nastaviti poticati otvaranje novih radnih mjesta i samozapošljavanja kroz poslovni model Taxi Cammeo franšize, u sklopu koje su, tijekom posljednjih 90 dana, ugovore o suradnji potpisale 44 osobe koje su na taj način postale samostalni poduzetnici. Svaki od poduzetnika zapošljava barem po jednu dodatnu osobu.

U predstojećoj godini, Cammeo grupa planira potpisati 200 novih ugovora, a prvi samostalni poduzetnici bit će upravo taksisti iz Varaždina, koji su sada zaposleni u tvrtki Taxi Cammeo Varaždin. U ovom trenutku, čak 50 potencijalnih franšizoprimaca prolazi edukacijski proces o upravljanju taksi servisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započeti su i pregovori o prodaji licence Taxi Navigatora, vodećeg svjetskog softverskog rješenja za upravljanje taksi kompanijom. Interes za ovaj napredni softverski sustav već su iskazali vlasnici najvećih taksi servisa u Turskoj, Sloveniji i Srbiji. U ožujku ove godine, sustav će implementirati i taksi servisi u Kosovu i Crnoj Gori.

Vizija grupacije je započeti pregovore s taksi kompanijama u Švicarskoj, Rusiji i Argentini tijekom prvih šest mjeseci ove godine, a u sljedećih sedam godina implementirati ovaj sustav u rad taksi kompanija na čak šest kontinenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike