BRAZIL PAO U DALLASU / Genijalni potez koji je zasjenio i Neymara

Image
Foto: AP

Pogocima Giovanija dos Santosa i Javiera Hernandeza postignutim u prvom poluvremenu Meksiko je slavio protiv Brazila u prijateljskoj utakmici odigranoj u nedjelju u Dallasu.

4.6.2012.
9:54
AP
VOYO logo

Giovani Dos Santos je u 22. minuti doveo Meksiko u vodstvo fenomenalnim lobom s lijeve strane koji je iznenadio brazilskog vratara Rafaela.

'Chicharito' Hernandez je povećao vodstvo Meksikanaca iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon prekršaja Juana nad najboljim igračem utakmice Dos Santosom. Igrala se tek 30. minuta dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksiko koji se priprema za početak treće faze CONCACAF kvalifikacija za SP 2014. ostvario je tri pobjede u prijateljskim utakmicama u SAD-u gdje su još svladali Bosnu i Hercegovinu te Wales.

Ovaj poraz Brazila je prvi nakon 11 utakmica i nakon što su u prijašnjim prijateljskim utakmicama porazili Dansku i SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan promašaj Pata

Brazil, kojem je poništen gol Leandra Damiaoa na početku utakmice zbog zaleđa, imao je veći posjed lopte, ali je Meksiko bio konkretniji pred suparničkim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći da se jedan od najvećih nogometnih talenata - Neymar gotovo nije vidio cijelu utakmicu, a Milanov napadač Alexandre Pato bio je uator nevjerojatnog promašaja.

Meksiko igra protiv Gvajane u petak, a onda četiri dana kasnije protiv Salvadora u trećoj fazi kvalifikacija za SP koje završavaju u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo