RUKOMETNI MOZART / Genijalni Balić pronašao novi klub!

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski i svjetski rukometaš Ivano Balić karijeru će nastaviti u u madridskom Atleticu s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Nije objavljena vrijednost transfera jer se radi o poslovnoj tajni.

23.8.2012.
14:36
PIXSELL
VOYO logo

"Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača, očekujem brzu prilagodbu", izjavio je Ivano Balić čije je službeno predstavljanje zakazano za petak.

Hrvatski rukometaš je u Španjolskoj već igrao i to u razdoblju od 2004. do 2008. kada je bio član Portland San Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico iz Madrida je ovaj transfer potvrdio na svojim internetskim stranicama ističući kako medalje koje je osvojio govore o kakvom se igraču radi.

Image
Foto: Sceenshot

"Brončana medalja na Igrama u Londonu ovo ljeto, zlatna s Igara 2004., titula svjetskog prvaka iz 2003. i srebro sa svjetskih prvenstava 2005. i 2009. Brončana medalja sa zadnjeg europskog prvenstva i srebrna s prvenstava 2010. i 2008. K tome, na španjolskoj razini osvojio je Ligu Asobal i španjolski Superkup s Portlandom 2005. godine, kao i četiri naslova prvaka i četiri Kupa u Hrvatskoj sa Zagrebom", naveo je Atletico na svojim stranicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo