SMIJEŠNA STRANA OLIMPIJADE / Genijalac Balić oduševio svojom izjavom

Image
Foto: PIXSELL

Balićeva izjava nakon poraza u polufinalu od Francuske našla se među 16 najšaljivijih na Olimpijskim igrama u Londonu po izboru ugledne novinske agencije Reuters.

13.8.2012.
14:16
PIXSELL
VOYO logo

Britanska agencija Reuters odabrala je 16 najšaljivijih izjava s Olimpijskih igara u Londonu, a među njima se našla i ona IvanaBalića nakon poraza od Francuske.

Novinar je upitao našeg rukometaša misli li da je na Hrvatsku stavljen prevelik pritisak na što je on odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo osjećali nikakav pritisak. Trebali biste nastupati u mojoj državi pa biste vidjeli što je pravi pritisak. Ondje vas gađaju ciglama", oduševio je genijalni hrvatski rukometaš novinara Reutersa.

Osim njega, neke od najboljih izjava dali su Šveđanka PiaSundhage, inače izbornica američke ženske nogometne reprezentacije, nakon osvajajnja zlata pred 80.000 ljudi na stadionu Wembley:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je to opisati na engleskom, a još teže na švedskom", izjavila je Sundhage.

"Mislim da ne bi bila dobra ideja piti šampanjac. Pola čaše i mogla bih završiti s bilo kim...", izjava je britanske biciklistice VictorijePendelton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Majka nam je obično ujutro govorila: 'Carl obuci svoje cipele, Oscar obuci svoje umjetne noge'... Tako da tijekom djetinjstva doista nisam sebe smatrao hendikepiranim. Odrastao sam misleći da samo imam drugačije cipele", izjavio je Južnoafrikanac Oscar Pistorius, prvi atletičar koji je nastupio na olimpijskim igrama iako ima dvije amputirane noge, govoreći o odrastanju sa svojim bratom Carlom.

"Vidio sam pločicu s brojem 31 i pomislio sam da je moj brat dobio kaznu. Pomislio sam: 'Alistair, idiote jedan, dobio si kaznu'... A onda sam pogledao povez oko svoje ruke i shvatio da ja nosim broj 31", izjavio je Britanac Jonathan Brownlee, koji je osvojio broncu u triatlonu nakon što je zaradio kaznu od 15 sekundi zbog preranog sjedanja na bicikl. Njegov prozvani brat Alistair osvojio je zlatnu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žensko je tijelo remek-djelo. Svi vole gledati žensko tijelo, pogotovo u dinamičnom i snažnom sportu", rekla je australska odbojkašica na pijesku Natalie Cook, zlatna s Igara u Sydneyju 2000. braneći bikini u ovom sportu.

"Sada svi žele veslati nakon što sam se ja pojavio na Olimpijskim igrama u Londonu. Počet ćemo čim se ja vratim. Samo moramo sačekati da stignu čamci", izjavio je veslač iz Nigera Hamadou Djibo Issaka, koji je nastupio u samcu nakon samo tri mjeseca treninga, od kojih niti jedan nije proveo u svojoj sušnoj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo