ZABORAVLJENI ASOVI / Gdje je nestao Robinho? Evo ga, priča dana u Brazilu!

Image
Foto: primeirahora.com.br

Napadač koji je igrao za tri velikana u tri najjače lige Europe, odjednom je nestao s nogometne karte svijeta. Skrasio se u Santosu i postao priča dana u srijedu navečer.

2.10.2014.
12:00
primeirahora.com.br
VOYO logo

Igrao je, pazite sad, za Real Madrid, Manchester City i AC Milan, sve od reda velike klubove, ali onda je nestao s nogometne karte svijeta. Skrasio se u domovini, kao i svi Brazilci nakon europske karijere, te u dresu Santosa pokušao revitalizirati karijeru.

U srijedu navečer je Robinho ipak bio priča dana. Zabio je dva gola u samo šest minuta te je čak uspio zaraditi isključenje zbog simuliranja. Golove je postigao preciznim udarcima unutar kaznenog prostora u 23. i 29. minuti, a drugi žuti karton, odnosno isključenje je stiglo šest minuta prije kraja utakmice nakon što je pokušao iznuditi prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je u Europi imao reputaciju 'glumca', čini se da ga je ta reputacija slijedila i u Brazil, pa mu je sudac pokazao put u svlačionicu iako lokalnim mediji tvrde da je Robinho u tom konkretnom slučaj trebao dobiti prekršaj nakon starta suparničkog braniča.

Izvještaji iz Brazila govore da je Robinho, nakon što mu je pokazan crveni karton, sucu navodno rekao: "Mora da se šališ, ti si lud!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo