GAZDA NEKADAŠNJEG EUROPSKOG PRVAKA POMEO ZABORAVLJENOG HAJDUKOVA GOLGETERA: / 'Vidio sam dovoljno...'

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Tko zna, možda se vrati na mjesto najveće sreće

10.3.2021.
20:21
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji Hajdukov golgeter, danas već pomalo zaboravljeni hrvatski napadač, Ante Vukušić, znan i kao “Sinjski dijamant”, pronašao je krajem siječnja klub nakon što je prije dvadesetak dana raskinuo ugovor sa slovenskom Olimpijom.

Za slovenski je klub Vukušić odigrao 50 utakmica i zabio je čak 28 golova, a karijeru je nastavio u redovima nekadašnjeg europskog prvaka, Steaue iz Bukurešta, odnosno FCSB kako se klub odnedavno zove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazao mu izlazna vrata

Otkako je potpisao za novi klub upisao je pet nastupa u kojima je prikupio 129 minuta. Nije zabio niti jedan pogodak niti je upisao niti jednu asistenciju. Također, nije niti zadovoljio ozloglašenog gazdu kluba GigijaBecalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam dovoljno. Ostat će s nama do ljeta, ali neće igrati. Preslab je. Treba mu više mišića, više ulaska u teretanu, ali ne i na travnjak", poručio je i tako okončao Vukušićeve nade da će ove sezone skupiti još koju minutu na ravnjaku.

Vukušiću je to deseti klub u karijeri, a ipak je najdublji trag ostavio baš u Hajduku za koji je odigrao 99 utakmica i zabio 42 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo