NOVINSKA PATKA / Galliani: Ne odlazim iz Milana u Juventus

Image

Dopredsjednik kluba poručio je da je u izvrsnim odnosima s predsjednikom Berlusconijem s kojim se poznaje posljednjih 30 godina.

19.2.2010.
16:31
VOYO logo

Poput groma iz vedrog neba odjeknula je informacija da Adriano Galliani napušta fotelju dopredsjednika Milana i odlazi na neku od funkcija rivala Juventusa.

Mediji prenose velika neslaganja njega i predsjednika Silvija Berlusconija, koja su, navodno, eskalirala nakon 3:2 domaćeg poraza od Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine Lige prvaka. Netrpeljivost je počela nakon što je u klub došao Amantino Mancini čiji je dolazak Galliani podržao za razliku od Berlusconija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Galliani je poručio kako nema namjeru napustiti Milan da bi se pridružio Juventusu. Nadalje, odbacio je izvještaje po kojima je "zahladio" odnos između njega i Berlusconija.

"Kategorički odbacujem novinske napise koji tvrde da odlazim u Juventus ili madridski Real. Također, odbacujem navode nekoliko agencija da postoji jaz između mene i Silvija Berlusconija. S Berlusconijem se poznam posljednjih 30 godina i među nama je veliko prijateljstvo, poručio je u potpisanoj izjavi za medije Galliani.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo