MOURINHO NAKON SLAVLJA / 'Galatasarayu treba čudo, ali povijest ih je puna'

Image
Foto: AP Images

"Treba im čudo, ali povijest nogometa puna je čuda, pa zašto ne bi sanjali o čudu. Dovoljno sam iskusan da znam da imamo odličan rezultat, ali ništa još nije gotovo", kazao je Mourinho.

4.4.2013.
14:33
AP Images
VOYO logo

Nakon poraza 0-3 od Real Madrida u prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka, trener Galatasarayja Fatih Terim bio je bijesan na norveškog suca Sveina Oddvara Moena, a posebno na situaciju iz prvog poluvremena, kad je pri vodstvu Rela 1-0, veznjak "kraljevskog kluba" Sami Khedira igrao rukom u kaznenom prostoru.

"Nikad ne govorim o sucima, ne volim govoriti o njima, ali ovaj puta moram reći da je sudac bio užasno loš. Svi kažu da je bio penal, a sudac ništa. Ako u četvrtfinalu Lige prvaka nije u stanju vidjeti da je bio 11-erac jer je igrač igrao rukom, onda mu ovdje nije mjesto", kazao je Terim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit je li sudac kriv za poraz Galatasarayja, trener Fatih Terim je rekao: "Nije kriv, ali u vrlo zanimljivim razdobljima je upotrijebio zviždaljku. Real Madridu nije potrebna pomoć sudaca, ali napominjem ovaj razgovor nije o sucima".

Trener Reala Jose Mourinho misli da bi se trebalo dogoditi čudo da ispadnu od Galatasarayja. "Treba im čudo, ali povijest nogometa puna je čuda, pa zašto ne bi sanjali o čudu. Dovoljno sam iskusan da znam da imamo odličan rezultat, ali ništa još nije gotovo. U uzvratu nam treba jednako ozbiljan pristup kao i u ovoj utakmici", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo