POGODAK MANDŽUKIĆA / FOTO, VIDEO Pogledajte trenutak kad su Vatreni usred slavlja 'pregazili' fotografa: Vida ga je grlio i ljubio u čelo

Image
Foto: AP

Cortez je prošao bez ozljeda, a sigurni smo da će se ovog trenutka sjećati do kraja života

12.7.2018.
9:58
AP
VOYO logo

Kada je u 109. minuti susreta s Engleskom u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Mario Mandžukić zabio za vodstvo Hrvatske ispred hrvatskih navijača, slavlje Vatrenih prelilo se preko reklamnih panoa u područje za fotografe.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Nevjerojatan potez Vide koji je zadivio cijeli svijet: 'Ovo je najljepši trenutak SP-a'

Tamo ih je spremno čekao Meksikanac Yuri Cortez, fotograf Agencije France-Presse, treće najveće novinske agencije na svijetu, piše The Guardian. S prstom na okidaču svog Nikona, Cortez je čekao da Mandžukić i njegovi suigrači proslave pogodak koji je, ispostavilo se, poslao Hrvatsku u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije bio spreman da će postati dio slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rastao broj Vatrenih koji su slavili s Mandžukićem tako se "hrpica" prelila preko reklamnih panoa i Cortez se uskoro našao ispod hrvatskih nogometaša. No, kao pravi profesionalac, nije prestao snimati fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shvatiši da su srušili Corteza, hrvatski su mu reprezentativci pomogli da ustane, a za požrtvovnost i oprost dobio je zagrljaj od veznjaka Ivana Rakitića, asistent za pogodak Ivan Perišić vratio mu je naočale, a branič Domagoj Vida dao mu je poljubac u čelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cortez je prošao bez ozljeda, a sigurni smo da će se ovog trenutka sjećati do kraja života.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike