POTEŠKOĆE S PRONALASKOM KLUBA / Flamengo odbio Vierija

Image

Česte ozljede Talijana i ekonomska kriza razlog su ovakvog postupka jednog od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu.

17.4.2009.
14:15
VOYO logo

Nakon što je raskinuo ugovor s Atalantom, bivši talijanski reprezentativac Christian Vieri ima poteškoća u nalaženju novog poslodavca. Neslavno je završila saga s LA Galaxyjem, a odbijenicu je napadač dobio i od slavnog brazilskog nogometnog kluba Flamenga. Iz kluba su objavili da su odbili 35-godišnjega talijanskog centarfora, nakon što se Talijan ponudio sam.

Izjavio je to predsjednik kluba iz Rio de Janeira, Kleber Leite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vieri nam je ponuđen, ali smo ga odbili", rekao je, obrazloživši postupak kluba teškom financijskom krizom, ali i Vierijevim godinama i ozljedama.

Jedan od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu, za kojega navija 42 milijuna ljudi, ne može si priuštiti novac za dosadašnjeg centarfora Atalante iz Bergama. Trebali bi za njega tražiti ekskluzivnog sponzora, a procijenili su da im to nije u interesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vieri je, pokošen nizom ozljeda, ove sezone skupio svega devet nastupa za Atalantu u Seriji A i dva gola u njima. Trenutačno traži 17. klub u karijeri. Još 1998. bio je najbolji strijelac Primere dok je nastupao u Atletico Madridu. U sezoni 2002/2003 je u dresu Intera došao do naslova najboljeg strijelca Serije A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo