FENOMENALNI BOGDANOVIĆ NE STAJE: / Odigrao novu utakmicu za pamćenje, zbog ovakvih partija je heroj Utaha

Image
Foto: Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia

Bogdanović je izvrsno zamijenio Donovana Mitchella koji je morao propustiti susret s Wizardsima

13.1.2020.
8:20
Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s 31 postignutim poenom bio je prvo ime Utah Jazza u pobjedi nad Washington Wizardsima 127:116. Bogdanović je uz 31 koš zabilježio po tri asistencije i skoka.

Bogdanović je tako fenomenalno zamijenio glavnog igrača svoje momčadi Donovana Mitchella koji je izostao zbog bolesti, no i bez njega Jazzersi su stigli do devete uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrstan učinak Jazzersa

Ove sezone Babo igra u najboljoj formi života. Ovo mu je sedma utakmica ove sezone u kojoj je zabio najmanje 30 koševa, a prosjek mu je 21 poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz nakon ove pobjede ima omjer 27-12 i nalazi se na izvrsnom trećem mjestu Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi najučinkovitiji u pobjedi nad Washingtonom bio je Jordan Clarkson s 23 koša, a najbolji u redovima poražene momčadi bio je Bradley Beal s 25 poena.

Zubac i Šarić imali slab učinak

Phoenix je kao domaćin svladao Charlotte sa 100-92, a Dario Šarić je kao član startne petorke u pobjedu svoje momčadi ugradio pet koševa, šest skokova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac je za nešto manje od 18 minuta postigao šest koševa, imao devet skokova te po jednu asistenciju i blokadu, ali su njegovi Los Angeles Clippersi poraženi sa 114-104 na gostovanju kod Denvera.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo