MODRIĆ JE PROŠLOST? / Fantastični Kranjčar zadivio navijače

Image

Mnogi su se pribojavali da će oslabljena vezna linija, s Kranjčarom i mladim Livermoreom, biti najslabija točka Tottenhama na gostovanju kod Heartsa, no hrvatski reprezentativac je pružio briljantnu partiju.

19.8.2011.
14:57
VOYO logo

Nije to samo subjektivno mišljenje hrvatskih 'pera' koji su na Eurosportu pratili dvoboj Heartsa i Tottenhama, uključujući i ovog novinara, već je javnu pohvalu na račun Nike Kranjčara izrekao i sam Harry Redknapp.

U analizi uvjerljive pobjede nad škotskim predstavnikom (5:0) trener Tottenhama je nahvalio bivšeg igrača Dinama i Hajduka, najavivši ga i u početnom sastavu za okršaj protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu ovoga vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko je bio veličanstven, pružio je izvanrednu partiju", izjavio je Redknapp, ali da to nije samo puka kurtoazija trenera koji je Kranjčara vodio tijekom cijele njegove engleske karijere, pokazali su i komentari na navijačkim forumima i blogovima.

"Uglađeni, tehnički savršeni nogomet u režiji Kranjčara i Van der Vaarta gurnuo je Tottenham od samog početka u dominantan položaj, pokazavši da je razlika u klasi - evidentna", opisao je jedan od Tottenhamovih navijača dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U izvještajima uoči utakmice govorili su da Tottenham na raspolaganju ima samo jednog središnjeg veznog igrača, no Kranjčar je bio izvanredan. Neka njegova dodavanja, kratka i dugačka, bila su spektakularna, dokazavši da protiv manje zahtjevnih suparnika može imati glavnu riječ. Vrijeme će pokazati može li to isto napraviti i protiv vrhunski momčadi".

"Hearts jednostavno nije mogao zaustaviti Tottenhamovu odličnu pas-igru i kretanje. Kranjčar i Livermore, obojica sporedni glumci na White Hart Laneu, imali su apsolutnu kontrolu, pogotovo Hrvat koji je bio središnja figura u sredini terena", dodao je drugi navijač Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo