TRAŽI SE MOURINHOV NASLJEDNIK / Fabio Capello prva želja Intera

Image
Foto: PIXSELL

Ukoliko preuzme Inter, Capellu će na raspolaganju biti 100 milijuna eura za snaženje momčadi, a na meti kluba su kapetan Liverpoola Steven Gerrard i napadač madridskog Reala Karim Benzema.

26.5.2010.
15:52
PIXSELL
VOYO logo

Iako je sezona puna trofeja okončana, hodnicima milanskog Intera je kao u mravinjaku. Vrhuška europskog prvaka ne miruje, osim imena potencijalnih nogometaša koji bi mogli osnažiti ionako najbolju europsku momčad, spominje se još jedno ime - Fabio Capello.

Iako u Interu nikako neće priznati da će ih Jose Mourinho napustiti i prijeći u madridski Real, nije tajna da predsjednik Massimo Moratti za trenera želi upravo engleskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi privolio Capella na povratak u Italiju Moratti neće škrtariti. Ukoliko preuzme Inter, Capellu će na raspolaganju biti 100 milijuna eura za snaženje momčadi, a na meti kluba su kapetan Liverpoola Steven Gerrard i napadač madridskog Reala Karim Benzema.

"'Razgovarali smo ranije s Capellom, mogao bi biti zainteresiran", poručio je Moratti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Capello, koji ima ugovor s FA do 2012. nije htio govoriti o interesiranju talijanske momčadi.

Juventus, Inter, Real, Milan i druge momčadi... Sve je to dobro za mene, međutim koncentriran sam na Svjetsko prvenstvo. Bilo bi neprofesionalno pričati o angažmanu za nekoliko mjeseci, rekao je don Fabio, koji j eod talijanskih momčadi trenirao Milan u dva navrata, Juventus i Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Capella kao mogući trener spominje se i Guus Hiddink, od 1. kolovoza turski izbornik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo