I CHELSEA TAKOĐER / FA Kup: Man Utd i Everton u četvrtfinalu

Image

Manchester United je s 4:1 razbio Derby County, a Everton s 3:1 Aston Villu čime su ta dva kluba izborila četvrtfinale FA Kupa. Isto je ranije učinio i Chelsea.

15.2.2009.
19:07
VOYO logo

LONDON - Lider engleskog nogometnog prvenstva Manchester United rutinski je u nedjelju pobijedio na gostovanju Derby County 4:1 i plasirao se u četvrtfinale engleskog nogometnog FA Kupa. 

Derby, koji se nalazi na 17. mjestu druge lige, odlično se držao do 29. minute kada je Nani doveo goste u vodstvo. Do poluvremena vodstvo Uniteda je povećao Darron Gibson u 44. minuti, a u nastavku utakmice među strijelce su se upisali i Cristiano Ronaldo (48), te Danny Welbeck (81). Pogodak za Derby postigao je Miles Addison u 56. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u četvrtfinale izborio je i Everton koji je na Goodison Parku porazio Aston Villu 3:1. Strijelci za Everton bili su Jack Rodwell (4), Mikel Arteta (24-11m) i Tim Cahill (76), dok je pogodak za Villu postigao James Milner (8-11m).

Osim Manchester Uniteda i Evertona plasman u četvrtfinale ranije je izborio i Chelsea, Arsenal i Cardiff igraju u ponedjeljak, dok će se ostali putnici među osam najboljih doznati nakon ponovljenih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Derby County (D2) - Manchester United (D1) 1:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton (D1) - Aston Villa (D1) 3:1

Odigrano ranije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Swansea (D2) - Fulham (D1) 1:1

Sheffield United (D2) - Hull (D1) 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blackburn (D1) - Coventry (D2) 2:2

West Ham (D1) - Middlesbrough (D1) 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Watford (D2) - Chelsea (D1) 1:3

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo