EUROPSKI VELIKANI VIŠE NEMAJU STRPLJENJA: / Ova petorica trenera čekaju otkaz

Image
Foto: AFP

U trenerskom poslu putne torbe uvijek moraju biti spremne pored vrata, a ova petorica trenera uistinu su na rubu otkaza.

16.12.2015.
22:07
AFP
VOYO logo

U prvenstvu nisu pravi Real i Milan, najtrofejniji europski klubovi koji zajedno imaju 17 europskih naslova, zatim engleski velikani Manchester United i Chelsea, a tu je i Roma.

Benitez je bio pogrešan izbor

Rafael Benitez bio je hir Realovog predsjednika Florentina Pereza, iako su igrači bili za ostanak talijanskog stručnjaka Carla Ancelottija. Prije Božića Real zaostaje već pet bodova u Primeri za Barcelonom i Atleticom, iako ni Katalonci ne briljiraju, u zadnje dvije utakmice dva puta su remizirali. U medijima se već spominje Benitezov nasljednik, to je legendarni

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOTOV JE: /

Real već ima nasljednika Rafe Beniteza!

Image
GOTOV JE: /

Real već ima nasljednika Rafe Beniteza!

Mihajlović nije razbudio Milan

Siniša Mihajlović nakon dobrog posla u Sampdoriji, nije uspio Milan vratiti u vrh talijanskog nogometa. Nije napravio ništa više nego njegov prethodnik Pippo Inzaghi koji je smijenjen na kraju prošle sezone. Rossoneri, koji danas slave 116. rođendan, zaostaju sedam bodova za mjestom koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine. I ove sezone, Milan je zbog loših rezultata, bio "pošteđen" nastupa u europskim kupovima. Kao njegov glavni nasljednik spominje se bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho broji zadnje dane u Chelseaju

O odlasku Josea Mourinha puno je toga rečeno i napisano. Trener koji je Chelsea odveo do naslova engleskog i europskog prvaka, na izlaznim je vratima Stamford Bridgea. Bluesi ne sliče na momčad koja je prošle sezone dominirala Premiershipom, a novi udarac stigao je u ponedjeljak, s porazom protiv lidera prvenstva Leicestera. Mourinha samo ime još drži na klupi obožavanom mu Chelseaja. Vlasniku kluba Romanu Abramoviču je teško, ali Rus će nekako morati pronaći 50 milijuna eura kako bi prije vremena raskinuo ugovor s Mourihnom koji je i ovaj put potvrdio teoriju o "prokletstvu treće sezone". Mourinho je izjavio kako se nada da će ostati, ali njegovo ime prvo je na kladionicama kad su u pitanju smjene trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal gori od Moyesa

Što reći o Manchester Unitedu koji već dvije godine ne može proigrati pod trenerom Louisom van Gaalom. Nizozemac je potrošio sve kredite kod navijača, a klubu i stotine milijuna funti bačenih na pojačanja. No, momčad ne igra nimalo bolje nego od vremena kad ju je vodio žestoko kritizirani David Moyes. Ispadanja iz Lige prvaka u Europsku ligu samo potvrđuje Unitedovu nemoć i sterlinu igru. S Van Gaalovim odlaskom, mnogi bi na Old Traffordu otvorili šampanjac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma sanja o Ancelottiju ili Capellu

Bliži se kraj i mandatu Rudija Garcije u Romi koja već sedam utakmica nije pobijedila, a danas je uspjela ispasti u osmini finala protiv drugoligaša Spezije. Garcia, iako Roma ima odličnu momčadi, nije uspio donijeti "scudetto" na Olimpico, iako je Roma redovito bila visoko plasirana. Trenutačno zaostaje sedam bodova za vodećim Interom, a preskočio ju je i Juventus. Novi trener mogao bi biti baš Carlo Ancelotti koji je svojedobno igrao za ovu rimsku momčadi. Spominje se i Fabio Capello koji je slobodan nakon otkaza u ruskoj reprezentaciji. Roma je s Capellom osvojila svoj posljednji naslov, 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo