DOTAKNULI SAMO DNO / Europski velikan postao fenjeraš!

Image
Foto: PIXSELL

Rangers je u veljači ove godine završio u stečaju, a nakon što ga je prošlog mjeseca kupio konzorcij na čelu s engleskim poslovnim čovjekom Charlesom Greenom, činilo se kako će klub ove sezone imati status drugoligaša, ali je ipak odlučeno da će biti izbačen u četvrtu ligu.

13.7.2012.
18:03
PIXSELL
VOYO logo

Škotski nogometni velikan Rangers, 54-ostruki prvak svoje zemlje, izbačen je u četvrtu ligu zbog financijskih problema u kojima se klub našao, odlučili su u petak klubovi koji sačinjavaju Škotsku nogometnu ligu (SPL).

Rangers je u veljači ove godine završio u stečaju, a nakon što ga je prošlog mjeseca kupio konzorcij na čelu s engleskim poslovnim čovjekom Charlesom Greenom, činilo se kako će klub ove sezone imati status drugoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na sastanku u petak, 25 od 30 klubova koji tvore SPL glasovalo je za izbacivanje Rangersa u četvrtu ligu, najniži rang u kojemu se igra profesionalni nogomet u Škotskoj.

Ovakva odluka znači da će Rangers najmanje tri sezone izbivati iz prve škotske lige u kojoj je neprestano boravio od njezina formiranja 1890. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo