PRVE REAKCIJE VATRENIH / Modrić: 'Znači mi puno ovaj gol, ali nešto drugo mi je važnije, kad igramo ovako, opasni smo za svakoga

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Nismo bili zadovoljni svojom igrom u prve dvije utakmice, znali smo da možemo bolje', rekao je nakon utakmice hrvatski kapetan

22.6.2021.
22:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je plasman u osminu finala EURO-a nakon što je u susretu 3. kola D skupine u Glasgowu pobijedila Škotsku sa 3:1.

Golove za Hrvatsku zabili su Nikola Vlašić (17'), Luka Modrić (62') i Ivan Perišić (77'), dok je za Škotsku pogodio Callum McGregor (42').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO NAS ČEKA DALJE? /

Evo na koga će Vatreni ići u osmini finala Eura

Image
ŠTO NAS ČEKA DALJE? /

Evo na koga će Vatreni ići u osmini finala Eura

Nakon što su u prva dva kola osvojili samo jedan bod, aktualnim svjetskim doprvacima je za prolaz skupine trebala bilo kakva pobjeda. Tri boda protiv Škota osiguravali su "Vatrenima" plasman u osminu finala, a s koje pozicije ovisilo je o rezultatu utakmice Engleska - Češka.

Na koncu Hrvatska ide dalje kao druga jer je Engleska pobijedila Češku sa 1:0 golom Raheem Sterling (12') osvojivši prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije Vatrenih

Vatreni su se oglasili nakon utakmice sa Škotskom. Evo što su rekli.

Luka Modrić: "Sretni smo što smo odigrali veliku utakmicu i što smo prošli u drugi krug. Nismo bili zadovoljni svojom igrom u prve dvije utakmice, znali smo da možemo bolje. Da nismo prošli, uz ovakvu igru bismo otišli uzdignute glave, Kad ovako igramo, opasni smo po svakoga", rekao je Luka za HRT nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači mi puno ovaj gol, ali više znači igra momčadi od početka od kraja. Sretan sam što je moj gol pomogao, ali još je bolje što je naša momčad pobijedila."

Nikola Vlašić: "Stvarno smo odlično ušli u utakmicu i kontrolirali tempo, imali šansi, ali gol Škota nas je poremetio, Vidjeli smo kasnije da imamo sve pod kontrolom i da ćemo pobijediti, a to se na kraju i dogodilo", rekao je Niksi za HRT nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači mi taj gol uvijek, ali ja sam prije svega spreman sam da budem na raspolaganju izborniku, nije bitno jesam li na klupi ili u prvom sastavu. Drago mi je da sam pridonio ekipi. Želim da budemo ovakvi i bolji do kraja ovog prvenstva."

Josip Juranović: "U svlačionici na poluvremenu smo skuplli glave. izbornik je rekao par riječi, Luka Modrić je rekao par riječi skupili smo glave i pobijedili. Poklanjamo navijačima ovu pobjedu i jedva čekamo da se vratimo. Preponosan sam. posvećujem ovu pobjedu svom pokojnom ocu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruno Petković: "Odlična utakmica. Možda se malo zakompliciralo kad smo primili gol. igrali smo lijep nogomet s dosta prilika i mislim da možemo biti ponosni. Izbornik nam je na poluvremenu u svlačionici rekao da nastavimo tako igrati. Nastavili smo u istom ritmu i stigli do pobjede na kraju. Hvala svim navijačima koji su došli. Bilo je dosta negativne energije oko nas, ali još ima ljudi koji u nas vjeruju."

Dejan Lovren: "Nije bila neka atmosfera prije ove utakmice. Skupili smo snage, skupili smo glave, odradili smo nekoliko razgovora između nas i klinuli smo. Ova pobjeda je velika i važna za samopouzdanje. Svaki trenutak je za nas bitan. Kad smo znali da su nas svi otipisali, Kometari nisu bili pozitivni, ali poruka je da nas ne otpisujete kad je najbitnije", rekao je Lovren za HRT pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jura je odradio sjajnu utkamicu osim što mi je malo dao kratku loptu pa me uvalio u problem s kartonima. Nikola također, zasluženo je zabio i sjajno odigrao."

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo