JAVIO SE IVAN RAKITIĆ I POSLAO PORUKU: / Evo zašto bi se Vatrenog na Euru svi trebali bojati

Image
Foto: AFP, Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je dobio odmor zbog naporne sezone, Ivan Rakitić nastavlja s aktivnostima.

24.5.2016.
21:16
AFP, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Rakitić prošle je nedjelje osvojio španjolski Kup kralja. Njegova Barcelona svladala je Sevillu nakon produžetka 2-0 golovima Jordi Albe i Neymara. Bio je to za Rakitića ukupno treći trojej ove sezone.

Tri trofeja

Prošle godine, Raketa je uzeo Svjetsko klupsko prvenstvo, a nakon toga Primeru i Kup. Izbornik Hrvatske Ante Čačić još je ranije odlučio dati poštedu hrvatskom veznjaku kako bi što odmoriji dočekao završetak priprema Vatrenih za Euro. Međutim, za Rakitića odmora - nema!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona još nije gotova. Trening doma, veselim se nadolazećem Euru 2016", napisao je Vatreni na svom Twitter profilu uz sliku i na taj način poslao poruku svima. Da je nestrpljiv zaigrati u dresu Hrvatske na Euru i da želi što spremniji pokazati što zna i može. A može puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega je odlična sezona u dresu Barcelone. Ova druga sezona za njega na Camp Nou je bila ona u kojoj je učvrstio svoju poziciju u prvoj momčadi i postao jedan od najvažnijih igrača trenera Luisa Enriquea u španjolčevom sustavu igre s Messijem, Suarezom i Neymarom kao najisturenijim igračima.

Rakitić je za Barcelonu ukupno ove sezone zabio 9 golova u svim natjecanjima, a 6 puta je asistirao za pogodak. Ukupno je skupio 4.064 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo