ENGLEZI U EUFORIJI, ALI JOŠ NISU SIGURNI: / Sve je moguće, svi mogu dalje i svi mogu ispasti

Image

U skupini B na Euru, uoči posljednjeg kola, sve je moguće. Sve momčadi mogu proći dalje, sve mogu ispasti, čak i Englezi koji su vodeći u skupini s četiri boda.

20.6.2016.
9:15
VOYO logo

Englesku je opet zahvatila euforija kad je u pitanju nastup njihove reprezentacije, ali Hodgsonova momčad mora prolaz potvrditi u posljednjem kolu protiv Slovačke. Remi bi Englezima bio dovoljan u dvoboju protiv Slovačke koja ima samo bod manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardy i Sturidge na klupi

Da nisu primili gol u sudačkoj nadoknadi protiv Rusije u 1. kolu, Englezi bi mogli i kalkulirati, ali nitko na Otoku ne sumnja u njihov prolaz. Zanimljivo, engleski izbornik ponovno misli započeti utakmicu na klupi s Vardyjem i Sturidgem, igračima koji su mu donijeli preokret protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanima treba pobjeda, a možda i samo remi

A njemu se nadaju i Velšani, u povijesnom debiju na Euru. Wales ovisi o sebi i pobjeda mu sigurno donosi plasman u osminu finala. Na krilima moćnog Garetha Balea, koji je na ovom Euru zabio dva gola iz slobodnog udarca, Velšani vjeruju da mogu proći Ruse, iako bi im i bod bio dovoljan, ukoliko Englezi pobijede Slovačku. Pritom ne smiju izgubiti od Rusa koji bi ih preskočili na ljestvici.

Slovačka je nadigrala Rusiju, pamtit će se fenomenalan pogodak Mareka Hamšika i sigurno se neće uplašiti goropadnih Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi u najtežem položaju

Mnogo je kalkulacija, a u najtežem su položaju Rusi, koji su na začelju ljestvice s jednim bodom, ali također imaju svoju računicu u posljednjem kolu protiv Walesa. Reprezentaciju koja je postala najomraženija zbog svojih huligana, malo tko izvan domovine želi vidjeti u drugom krugu, ali šansa postoji, iako Rusi igraju demode nogomet. Rusima u svakom slučaju treba pobjeda da bi ušli u kalkulacije za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike