oproštaj od Ivana Turine / Emotivna slika iz Stockholma obišla je svijet!

U jednom trenutku potpuna tišina. U idućem veliki pljesak posvećen Ivanu Turini. Tako je završio ispraćaj u kojem su sudjelovali Dinamo, AIK, te oko 5.000 navijača. Friends Arena u Stockholmu na usnama je imala samo jedno ime - Ivan Turina.

14.5.2013.
19:10
VOYO logo

"Naravno da je teško, ali šta ćemo, to je život, idemo dalje. Idemo sjećanje na njega držati cijeli život, to je najmanje što možemo napraviti", izjavio je nogometaš Dinama Jerko Leko.

Puno su napravili hrvatski i švedski navijači koji su se nakon utakmice susreli na sredini terena i pokazali koliko im je Turina značio. A iako je stadion bio gotovo prazan, navijači nisu podbacili. Ulaznica je prodano dvostruko više jer su znali da tako pomažu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Erik Martensson/ SCANPIX/PIXSELL

Suze je teško zadržao i Kruno Jurčić, ali je ipak imao zamjerku.

"Žao mi je, ja ću opet to reći, što se ovo nije odigralo u Zagrebu. Ivan da je živ on bi to želio, svakako da se to igra u Zagrebu. Ja sam sa Jojom dijelio svlačionicu kao igrač, poslije sam mu bio u jednom trenutku i trener tako da su se javljale neke slike", izjavio je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivna slika iz Stockholma sinoć je obišla svijet. I da, igrao se i nogomet, Dinamo je slavio 1:0, a zabio je Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo