DUGOTRAJNA VJERNOST / El Jefecito produžio s Barcelonom

Image
Foto: barcablog.com

"Mascherano je postao naš ključni igrač", komentirao je produljenje ugovora najbolji igrač svijeta i Mascheranov suigrač i u Barceloni i u reprezentaciji Lionel Messi.

27.7.2012.
9:44
barcablog.com
VOYO logo

Argentinski reprezentativac i igrač Barcelone Javier Mascherano (28) pristao je na produljenje  ugovora sa španjolskim prvoligašem na još dvije godine do kraja lipnja 2016., objavljeno je na službenim stranicama kluba.

"Mascherano je postao naš ključni igrač", komentirao je najbolji igrač svijeta i Mascheranov suigrač u Barceloni i reprezentaciji, LionelMessi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat u Španjolskoj pod nadimkom "El Jefecito" (mali šef), Mascherano, koji je u Barcelonu došao iz Liverpoola 2010., odigrao je 97 utakmica za katalonski klub pomogavši mu u osvajanju šest trofeja - Lige prvaka, španjolskog prvenstva, Kupa kralja, španjolskog i europskog superkupa te svjetskog klupskog kupa.

Mascheranov transfer u Barcu iznosio je oko 20 milijuna eura, a prema pisanju španjolskih medija novi ugovor sadrži klauzulu o odšteti u visini od 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo