EKSPERIMENT USPIO: / Hezonja oduševio usred New Yorka!

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
15.12.2015.
9:00
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Bila je ovo, inače, prva pobjeda Orlanda u Brooklynu, a ostvarena je kolektivnim učinkom momčadi u kojoj su šestorica ubacila dvoznamenkast broj poena. Među njima nije bio Hezonja, no hrvatski košarkaš odigrao je napadački dobru utakmicu i zaključio svoj nastup u 18 odigranih minuta uz osam poena i tri skoka. Iz igre je gađao 4-5.

https://vine.co/v/imAWIBLK1UD

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače. trener Skiles odlučio je malo eksperimentirati, Hezonju je stavio na poziciju razigravača. Mario se odlično snašao na poziciji koja nije njegova i pokazao veliku želju na parketu.

https://vine.co/v/imAWnAhM6ie

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom je i izgubio loptu na centru, ali odmah i ispravio svoju pogrešku odličnom blokadom.

https://vine.co/v/imKiahdQPql

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je, pak, proveo gotovo 34 minute na parketu i susret završio s deset postignutih koševa koji su stigli nakon četiri ubačaja iz osam pokušaja. Završilo je 105-82 za gostujuću momčad.

https://vine.co/v/imK6ngiWwvq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popovich preskočio Adelmana

Spomenimo i pobjedu San Antonio Spursa protiv Utah Jazza, a bilo je 118-81. Momčad s drugim najboljim omjerom u ligi (21-5) do slavlja je došla uz 22 poena i sedam skokova Kawhija Leonarda. Bila je ovo 1043. pobjeda Gregga Popovicha kojom je na listi trenera s najviše pobjeda u NBA ligi prestigao Ricka Adelmana i zasjeo na njeno osmo mjesto. Vodeći na toj listi Don Nelson ima ih 1335.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo