OTKRIO MALU TAJNU / EKSKLUZIVNO: Kako je Jakov Fak 'prevario' medije

Na dočeku u Ljubljani ekipa RTL-a Danas 'privela' je pred kamere novog slovenskog junaka Jakova Faka. Svjetski biatlonski prvak otkrio nam je da mu je Hrvatska i dalje u srcu unatoč tome što nastupa za Sloveniju. POGLEDAJTE što je sve rekao!

13.3.2012.
16:07
VOYO logo

U ponedjeljak navečer na središnjem trgu u Ljubljani organiziran je svečani doček za jednog Hrvata i njegove slovenske kolege. Jakov Fak je osvajanjem svjetskog zlata bacio Deželu u trans, ali pritom nije zaboravio i lijepe trenutke iz hrvatske biatlonske 'prošlosti'

"Mislim da je nakon Olimpijskih igara u Vancouveru to ipak bilo drugačije jer je bilo u domaćem mjestu, tamo gdje si rođen. Tako da je sigurno Mrkopalj na prvom mjestu", komentirao je Jakov Fak doček u Sloveniji i usporedio ga sa slavljem u rodnom Mrkoplju nakon ZOI 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit je li mu je žao što ovaj uspjeh nije postigao pod hrvatskom zastavom, kazao je: "To je splet okolnosti. Nažalost je tako, ne mogu reći da mi je žao jer ja živim svoj san i dalje mada sam morao promijeniti okolinu, ali to nema nikakve veze s Hrvatskom ni Slovenijom. Jednostavno se radi o malom krugu ljudi s kojim se nisam slagao i s kojima nisam našao zajednički jezik tako da sam se tu dobro snašao i uživam u svom životu".

"U potpunosti razumijem što mi se nitko iz Hrvatske nije javio jer ja nastupam za slovensku reprezentaciju i nitko nema nikakvu obavezu meni čestitati, tako da nema nikakvih loših osjećaja radi toga", komentirao je činjenicu što mu se nitko iz Hrvatskog biatlonskog saveza nije javio, niti čestitao na uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski prvak u biatlonu pojasnio je i medijske napise o njegovom skupljanju boca:"Radi se o jednom triku na koji su nasjeli mediji, ali zanimljivo je jer svi profesionalni sportaši nemaju vremena skupljati boce i dosta zarađujemo tako da nije potrebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo