ČOVJEK ZA BAYERN / EKSKLUZIVNO: Evo gdje je Mandžukić dočekao veliku vijest

U trenutku kada se hrvatskim medijskim prostorom proširila vijest o tome da je postao novi član Bayerna, Mario Mandžukić je uživao na kavici. Osmijeh pred kamerama RTL-a govorio je više od riječi, a za to se pobrinuo menadžer.

27.6.2012.
15:16
VOYO logo

"Ne, ne želim ništa komentirati", rekao je opušteni Mario Mandžukić RTL-ovom novinaru nakon što je postalo jasno da je riješio pitanje nastavka karijere.

Došao je u top klub i pred njim je dokazivanje i naporan rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji određeni protokol, nije u redu komentirati dok sve nije gotovo. U Bayernu to ne vole, morate znati", objasnio je menadžer Ivan Cvjetković nakon što je sa svojim klijentom popio opuštajuću kavici na zagrebačkoj Trešnjevci u trenutku kada se medijskim prostorom proširila vijest o tome da je Mandžo postao novi član Bayerna.

Ekskluzivno pred kamerama RTL-a Cvjetković je bio rječiti od svog pulena, potvrdivši kako mu je Bayernov šef javio da je i posljednja prepreka pri realizaciji transfera - riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Rummenigge mi je javio da je sve riješeno s Wolfsburgom. U sljedećih nekoliko dana će doći do potpisa ugovora. Ja se još moram čuti s gospodinom Nerlingerom oko tehničkih detalja, 'tajminga' liječničkog pregleda s obzirom da su klupski liječnici na Euru", objasnio je Mandžin menadžer.

Image
Foto: RTL

"Sve će biti riješeno u petak ili početkom idućeg tjedna, ali to mi je najmanje bitno jer smo napravili veliki posao za Marija, za hrvatsku reprezentaciju i za hrvatski nogomet općenito. I da se vidi kako nije takva tama u ovom poslu kojim se ja bavim", dodao je Cvjetković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, Mario je zadovoljan, kako ne bi bio. Nama je bitno da je ostao u istom jezičnom području, ono što jako dobro razumije. S druge strane, došao je u top klub i pred njim je dokazivanje i naporan rad. Dosad je pokazao da zna, može, hoće... da vrijedi i siguran sam da će u novom klubu pokazati tu želju, karakter, kvalitetu i vrijednost", naglasio je popularni Tarzan koji je komentirao i 'problem' konkurencije u napadu Bayerna.

Image

"Nažalost, Marija kroz karijeru uvijek prati neka skepsa. On je u hrvatskoj reprezentaciji, poslije toliko odličnih utakmica, tek na Euru dobio potvrdu i sada ga je nacija prigrlila kao nekog svoga. Mediji su takvi da nekom naprave 'plus', a nekome 'minus'. On je sad otišao 'u plus', postao ljubimac nacije, publike i siguran sam da će to biti i u novom klubu. Konkurencija je prisutna u svakom velikom klubu, Mariju je to izazov i uvjeren sam da će napraviti ono što svi očekujemo od njega, da postane standardan igrač Bayerna", zaključio je Cvjetković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo