OPORAVAK NAPOKON GOTOV / EKSKLUZIVNO: Blanka o ciljevima uoči velikog povratka

Više od godinu i pol dana nakon suza koje su joj donijele brojne ozljede, stigao je osmijeh. Blanka Vlašić u Splitu se priprema za povratak atletici, i to na mitingu dijamantne lige u New Yorku. Kaže, sanjam uspjeh u Riju.

15.5.2013.
18:59
VOYO logo

Korak po korak - tako se nakon dugih 20 mjeseci vraća BlankaVlašić. Teška ozljeda ahilove tetitve, operacija, pa infekcija. Sve je to prošla Blanka, ali sada je spremna za veliki povratak.

"Nedostajao mi je taj šušur atletskih borilišta jer stadion nudi puno zanimljivih stvari i svatko može za sebe naći neku zanimljivu disciplinu", kaže hrvatska atletičarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Blanka se na stadion vraća 25. svibnja u New Yorku, na trećem po redu mitingu Dijamante lige. Noga je sada dobro, ali...

"Ta noga će još dugo vremena tražiti posebnu pažnju u smislu rehabilitacije poslije treninga, malo ćemo je više morati njegovati. Ali dobro, nije ni to najgora stvar na svijetu", optimistična je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok se Blanka mučila s ozljedom, to je najbolje iskoristila AnaČičerova. Ruskinja je uzela zlato na Olimpijskim igrama i svjetski naslov. No, kada je bila zdrava, Blanki nitko nije mogao blizu. S 29 godina druga je najbolja skakčica svih vremena, a ovo je drugo poluvrijeme njene karijere.

"Naravno da bih voljela da moja karijera traje još puno puno godina. I da u to mogu ući još jedne OI i da mogu doći u Rio i razmišljati o zlatu", otkriva svoj plan Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za točno 10 dana veliki povratak. Blanka Vlašić skače u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo