RAZBILI PORTSMOUTH / Eduardo asistirao, Arsenal pobijedio

Hrvatski napadač imao je sjajnu asistenciju za prvi pogodak u 4-1 pobjedi nad "Mornarima".

22.8.2009.
16:41
VOYO logo

Nogometaši Arsenala rutinski su odradili posao protiv Portsmoutha pobijedivši 4:1 u susretu trećeg kola engleskog prvenstva. Pogotke za "topnike" postigli su Abou Diaby (18, 21), William Gallas (51) i Aaron Ramsey (68), dok je strijelac za goste bio Younes Kaboul (37).

Napadač hrvatske reprezentacije Eduardo asistirao je za prvi pogodak na utakmici, kada je sjajnim potezom obišao Portsmouthovog braniča, te uputio povratnu loptu Diabyju. Eduardo je igrao do 71. minute kada ga je zamijenio Nicklas Bendtner. U gostujućim redovima svih 90 minuta je odradio Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Manchester United u prvom poluvremenu se mučio na gostovanju protiv Wigana, no u nastavku utakmice "Crveni vragovi" su zabili pet pogodaka. Strijelci su bili Wayne Rooney (56, 65), Dmitar Berbatov (58), Michael Owen (85) i Nani (90).

Pobjedu je upisao i Manchester City protiv Wolverhampton Wanderersa (1:0). Pogodak odluke postigao je bivši napadač Arsenala Emmanuel Adebayor u 17. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je pobijedio Blackburn 2:1, a za gostujući sastav je nastupio Nikola Kalinić. Bivši napadač Hajduka je ušao u igru u 14. minuti umjesto Franca Di Santa koji se ozlijedio i tijekom susreta je imao dvije prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo