Džajić jedini kandidat za predsednika Zvezde (VIDEO)

Legenda Crvene zvezde biće jedini kandidat za predsednika na klupskim izborima, dok Aleksandar Janković ostaje trener

7.12.2012.
18:13
VOYO logo

Komisija za stabilizaciju i konsolidaciju fudbalskog kluba Crvena zvezda i Upravni odbor na današnjoj zajedničkoj sednici doneli su odluku o raspisivanju izbora za predsednika i predložili Dragana Džajića za glavnog kandidata.

Ujedno zakazana je Skupština kluba za 22. decembar na kojoj će novi predsednik da predloži članove UO, sportskog direktora i generalnog sekretara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član Radne grupe Aleksandar Antić izjavio je da je doneta odluka o raspisivanju izbora za predsednika kluba, koji će biti održani 17. i 18. decembra, i da je Džajić jedini zajednički kandidat Upravnog odbora i Radne grupe.

- On je legenda Crvene zvezde, čovek koji je utkao čitav život u ovaj klub, iza kojeg stoji odgovoran rad, ogromno poznavanje fudbala i uliva poverenje svim zvezdašima. Rukovodstvo je pokazalo apsolutno jedinstvo što svedoči o tome da je predložen najbolji kandidat - rekao je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://embed.bambuser.com/broadcast/3208121

Takođe, sportska komisija kojom predsedava Dragan Džajić donela je odluku da se ne usvoji ostavka šefa stručnog štaba Aleksandra Jankovića i on će u budućnosti predvoditi crveno-bele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janković je izrazio zahvalnost Radnoj grupi na poverenju i podršci, koju je, kako kaže, osećao od prvog dana i svo vreme.

- Znam da je ta podrška bila iskrena od samog početka. Podvukli smo crtu u sportskom sektoru i sama činjenica da smo danas ovde, u ovom sastavu, govori u prilog tome da smo masimalno okrenuti budućnosti i onome što nas čeka u narednih šest meseci. Obaveze zvezde i tima su poznate i što se tiče rezultata i igre. Postoji prostor za napredak i u ibavezi smo da taj napredak i napravimo. Iza nas je nemirna i nestabilna jesen i svi imamo obavezu da bude bolje, na nivou renomea Crvene zvezde - rekao je Janković novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsednik potkomisije za finansije Nebojša Čović rekao je da je napravljen presek finansijskog poslovanja od 2004. do 31. 10. 2012. godine i da su trenutne obaveze kluba 48.5 miliona evra, ali da postoji mogućnost da na kraju budu i nešto veće, ali i nešto manje kada se vide potraživanja.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo