PAKLENA UTAKMICA U GRČKOJ / Dvoje djece pretučeno, jedan navijač ostao bez prsta

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica Hrvatske i Grčke već je u trećoj minuti prekinuta zbog nereda i divljanja navijača. Jedan hrvatski navijač navodno je ostao bez dijela prsta, a dvoje maloljetne djece je pretučeno.

7.10.2011.
21:54
PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju F skupine kvalifikacija za EURO 2012 u Pireju su se sastali nogometaši Grčke i Hrvatske. Pred 25.000 gledatelja na stadionu Karaiskaki sudio je Howard Webb iz Engleske.

Već u trećoj minuti utakmice, grčki navijači su bakljama, dimnim bombama, topovskim udarima i stolicama napali skupinu od 800-tinjak hrvatskih navijača, koji su se nalazili na jugozapadnoj strani stadiona Karaiskaki. Sudac Howard Webb je povukao obje momčadi s terena, a stanje u gledalištu se smirilo nakon dolaska pripadnika specijalne policije, te je utakmica kasnije nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je u sukobima jedan hrvatski navijač ostao bez dijela prsta, a ranije je u sukobima pretučeno i dvoje maloljetne djece.

Prema procjenama Hrvatsku je u Pireju došlo bodriti oko 1000 hrvatskih navijača, a neki od njih su napadnuti i na prilazima stadionu. Među grčkim navijačima je primijećen i veliki broj srpskih zastava, te obilježja srpskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Slavena Bilića na kraju su poraženi u Pireju od Grčke s 2:0, te su sada šanse da se izravno, kao pobjednici skupine, plasiramo na završnicu u Poljskoj i Ukrajini, posve minimalne, pa se "Vatreni" već sada mogu spremati na dodatne kvalifikacije i dvije utakmice s protivnikom koji zasigurno neće biti lagan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo