DVADESETDVOGODIŠNJEG HRVATSKOG TENISAČA U SLJEDEĆEM KOLU MOŽDA ČEKA FEDERER: / Dominantan nastup za treće kolo turnira u Madridu

Image
Foto: Matthew Stockman/Getty Images/AFP

Dominantna predstava

14.5.2019.
21:45
Matthew Stockman/Getty Images/AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira u Rimu nakon što je u utorak svladao Britanca Camerona Norriea sa 6-2, 6-2 za samo 58 minuta igre.

Bio je to meč u kojem je Ćoriću sve išlo od ruke, dok je njegov protivnik djelovao bespomoćno. Norrie niti jednom nije uspio doći do prilike za break, a Ćorić je svoje prigode znalački realizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je njihov međusobni omjer 1-1, jer je prošle godine u Shenzhenu slavio Norrie. U sljedećem kolu Ćorić ide na pobjednika susreta između Rogera Federera i Portugalca Joaoa Souse.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

13/05/2019 Roma ( Italia) Sport Tennis Internazionali BNL d'Italia 2019 Borna Coric (cro) vs Felix Auger-Aliassime (can) Nella foto:Borna Coric

13/05/2019 Roma (Italy) Sport Tennis Internazionali BNL d'Italia 2019 Borna Coric (cro) vs Felix Auger-Aliassime (can) In the pic:Borna Coric, Image: 432817573, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Prije toga Marin Čilić izborio je 2. kolo turnira u Rimu nakon što je u prvom kolu pobijedio talijanskog tenisača Andreu Bassa sa 6-1, 7-5. Čilić je za pobjedu protiv 416. tenisača svijeta trebao sat i 40 minuta, premda je do pobjede mogao i daleko brže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Marin Čilić Photo: Profimedia, Actionplus

U idućem kolu Čilić će igrati protiv Nijemca Jana-Lennarda Struffa, kojeg je dobio prošlog tjedna u Madridu sa 4-6, 6-3, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo