Dva remija obeležila derbi mečeve LŠ (VIDEO)

Borusija i Mančester sa malom prednošću dočekuju revanš utakmice

13.2.2013.
22:51
VOYO logo

Fudbaleri Reala iz Madrida i Šahtjora bez prednosti odlaze na revanše osmine finala Lige šampiona pošto večeras u prvim mečevima nisu uspeli da steknu prednost na domaćem terenu.

U velikom derbiju na "Santjago Bernabeu" Real i Mančester Junajted igrali su nerešeno 1:1, dok je u Donjecku Šahtjor ispustio pobedu nad Borusijom Dortmund - 2:2. Šahtjor je bio nadomak pobede nad Borusijom, ali je neoprezno primio gol u finišu susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cuioyagkTVklglna
szólj hozzá: Shakhtar vs Dortmund 2:2 MATCH HIGHLIGHTS Moglo bi se reći da je Real manje prikazao od očekivanog i njegovi navijači će strepeti na revanšu na Old Trafordu. Posebno je škripalo u odbrani "kraljevskog kluba", što je iskoristio Deni Velbek i već u 20. minutu doneo vođstvo timu Aleksa Fergusona. Kada je Kristijano Ronaldo doneo izjednačenje činilo se da će doći do preokreta, međutim, gosti su izdržali sve pritiske i više puta opasno pretili.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UR8IHqdGcfDyop1k
szólj hozzá: Real Madrid vs Manc United 1:1 MATCH HIGHLIGH Na kraju Mančester Junajted je izborio rezultat koji mu daje realne šanse za prolaz u četvrtfinale. U timu gostiju nije bilo kapitena Nemanje Vidića, a njegovo mesto zauzeo je Džoni Evans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revanš mečevi na programu su 5. marta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo