Veliko priznanje za Hrvate / Duvnjak: Ponosan sam, no nagrada je zasluga i Ivana Balića

Novo veliko priznanje za hrvatski rukomet. Domagoj Duvnjak proglašen je najboljim rukometašem svijeta prema izboru čitatelja i novinara na portalu Handball Planet. Duvnjak za RTL Danas poručuje: 'Ponosan sam, no nagrada je zasluga i Ivana Balića!'

3.12.2013.
18:05
VOYO logo

Duvnjak to radi najbolje na svijetu. 

Bravure đakovačkog maestra oduševile su oko 150 tisuća navijača i 11 novinara, a najviše samog Duleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nešto posebno, velika mi je čast. Nisam bio nikad u ovakvoj situaciji, malo sam u šoku bio ovo je veliko priznanje za moje igre moj rad", rekao je Domagoj Duvnjak.

Jer rasturio je sezonu, odveo reprezentaciju do bronce i HSV do europskog naslova. U konkurenciji za nagradu bili su Vori i Čupić, a Duvnjak je slavio ispred Mađara Nađa i Španjolca Aguinagaldea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je najbolji, a 2009. transferom u HSV probio je granicu od milijun eura i postao najskuplji rukometaš svijeta. Tada je imao 21 godinu, a već je na leđima nosio teret Balićeva nasljednika", izjasnio se izbornik Slavko Goluža.

"Mozart Ivano dvaput je bio proglašen najboljim na svijetu po izboru IHF-a, a za najboljeg najbolji je upravo on", dodao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Ivana, on je bio i ostao moj idol, puno mi je pomogao u karijeri pa se ovom prilikom i njemu zahvaljujem", zaključio je Domagoj.

Danas vođa nove generacije postaje Duvnjak, a tek mu je 25 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo