prvi zimski posao / Duje Čop za četiri milijuna eura odlazi u Cagliari

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Dinamo je na pragu prvog velikog posla zimskog prijelaznog roka. Napadač Duje Čop danas bi trebao otputovati u Cagliari te, odvije li se sve prema planu, potpisati ugovor s istoimenim talijanskim prvoligašem.

9.1.2015.
9:07
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić je blizu zaključivanja prvog velikog posla zimskog prijelaznog roka, piše Goal.com.

Prvi čovjek Dinama već je primio nekoliko ponuda europskih klubova za reprezentativnog veznjaka Marcela Brozovića, no nijedna ponuđena cifra nije bila blizu one koju 'modri' šef priželjkuje - 10 milijuna eura.

No, čini se kako će prvi otići centarfor Duje Čop, i to u Serie A. Posao s Cagliarijem navodno je zaključen jučer u večernjim satima, a Čop bi danas trebao otputovati u Italiju te, prođe li liječnički pregled, potpisati ugovor s tamošnjim prvoligašem.

Čop bi tako u nastavku sezone trebao zaigrati pod palicom legendarnog Gianfranca Zole, čija je momčad u posljednjih pet kola osvojila samo bod te se s ukupno 12 bodova nalazi na 18. mjestu ljestvice i među glavnim je kandidatima za ispadanje u drugi razred talijanskog nogometa.

Vrijednost transfera procjenjuje se na četiri milijuna eura, a još je nepoznato koliko će godina trajati eventualni ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo