POSLJEDICA UŽIVANJA KOKAINA / Dugovi tjeraju Mutua u mirovinu?

Image

Ne plati li dug od 17 milijuna eura do ponedjeljka, Chelsea će preko Fifa-e inzistirati da Rumunj prekine karijeru.

29.8.2009.
14:55
VOYO logo

Uživanje kokaina ili "mladenačka pogreška" kako je naziva Adrian Mutu lako bi mogla stajati Rumunja prekidom nogometne karijere. Naime, arbitražni organ Fifa-e lani je presudio da Rumunj, zbog kokainske afere iz 2004. godine koja je rezultirala prekidom suradnje s Premierligašem, mora Chelseaju platiti nešto više od 17 milijuna eura. Iz londonskoga kluba sada inzistiraju da će to morati učiniti do početka rujna. U protivnome će zatražiti FIifa-u da mu zabrani igranje nogometa na profesionalnoj razini.

U cijelu se priču umiješala i Fiorentina, Mutuov aktualni klub, odnosno vlasnici obitelj Della Valle koji su od Talijanskog nogometnog saveza zatražili pomoć. Pomoć je zatražena i od Berlusconijeve vlade da se uključi u spas igračeve karijere, za što bi se trebao pobrinuti ministar rada Maurizio Sacconi.

Prema pisanju La Nazionea mogao bi se oformiti i dobrotvorni fond u koji će svi zainteresirani za nastavak Mutuove karijere moći pomoći kojim eurom, te tako pomoći da se sakupi svota za koju je Chelsea, po svojim tvrdnjama, oštećen kokainskom aferom rumunjskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo