ŠKOLA ZA WENGEROVE KLINCE / Drugoligaš Burnley izbacio Arsenal iz Carling Cupa

Image

Nakon što je Burnley iznenadio u osmini finala Carling Cupa Chelsea na gostovanju pobijedivši boljim izvođenjem jedanaesteraca, u četvrtfinalu je svladao i Arsenal 2-0.

3.12.2008.
6:38
VOYO logo

Dvostruki strijelac za domaće bio je Kevin McDonald. Zabio je u 6. i 57. minuti.

Rezultat ne čudi budući da je trener Arsenala odmarao skoro sve igrače koji su tijekom vikenda, u derbiju Premiershipa pobijedili Chelsea na Stamofrd Bridgeu 2-1, pa su se tako u momčadi pojavili igrači poput Wilsherea, Randalla, Meride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo točno šest prilika jedan na jedan. Ako to ne možemo zabiti, onda nismo niti zaslužili pobjedu.Postojao je potencijal da dobijemo ovu utakmicu, jer smo stvarno mnogo toga uprskali u završnici. No, svjesno smo s ovakvim sastavom ušli u ovu utakmicu. Ovo su mladi igrači koje još mnogo toga moraju učiti. Ja sam im to priuštio i bit će još ovakvih lekcija za njih", rekao je Wenger.

I u drugom dvoboju premierligaša i drugoligaša poražena je momčad iz elitnog razreda. Derby County je na Britannia stadionu s 1-0 pobijedio Stoke golom Nathana Ellingtona iz 11-erca u 90. minuti. Dva će se četvrtfinalna pobjednika međusobno sastati u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostala se dva četvrtfinalna dvoboja sastaju Watford i Tottenham te Manchester United i Blackburn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo