FEUZ OSTAO BEZ BODOVA / Dramatična borba za Globus dosegnula vrhunac

Image
Foto: Pixsell

Sa svojim prvim postoljem u karijeri u super-G-ju, Hirscher se u ukupnom poretku za Svjetski kup približio na 75 bodova Feuzu, uoči dvije zadnje utrke sezone, veleslaloma i slaloma.

15.3.2012.
11:19
Pixsell
VOYO logo

SCHLADMING - Talijan ChristofInnerhofer pobjednik je super G-ja koji se danas vozio u Schladmingu u završnici Svjetskog kupa, ispred Francuza AlexisaPintauraulta i Austrijanca MarcelaHisrchera, dok vodeći u ukupnom poretku Švicarac BeatFeuz nije završio utrku te je tako ostao bez bodova.

Innerhofer je s vremenom 1:21.24 imao dvije stotinke prednosti ispred Pintauraulta i šest ispred Hirschera. Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji je utrku danas završio na 16. mjestu, osvojio je mali Kristalni globus u ovoj disciplini sa 413 bodova. DidierCuche, drugoplasirani u poretku super-G-ja, iako danas devetim, nije uspio karijeru završiti osvajanjem Globusa. On je, naime, odlučio u 37. godini okončati svoju profesionalnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojim prvim postoljem u karijeri u super-G-ju, Hirscher se u ukupnom poretku za Svjetski kup približio na 75 bodova Feuzu, uoči dvije zadnje utrke sezone, veleslaloma i slaloma gdje je Austrijanac favorit. IvicaKostelić nije danas nastupio.

Kosetelić je u ukupnom poretku na četvrtom mjestu sa 1064 bodova, 266 manje od Feuza, 191 manje od Hirschera i 67 manje od trećelpasiranog Svindala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupni poredak u Svjetskom kupu:

1. Beat Feuz (Švi) 1330

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Marcel Hirscher (Aut) 1255

3. Aksel Lund Svindal (Nor) 1131

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. IVICA KOSTELIĆ (HRV) 1064

5. Didier Cuche (Švi) 982

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo