DRAMA U REPREZENTACIJI: / Otpao veliki adut Vatrenih!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija će, kako stvari stoje, na utakmicu protiv Rusije otputovati samo sa 17 igrača. U četvrtak je otpao i prvi vratar Danijel Subašić.

12.11.2015.
17:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kako piše Goal.com, nogometaš Monaca ima načet kvadriceps i aduktor, te kako se radi o prijateljskoj utakmici nema smisla riskirati. Izbornik Ante Čačić će ga poštediti nastupa, a između vratnica narednog utorka u Rostovu na Donu će stati Lovre Kalinić. Ukoliko se i on ne ozlijedi, jer je Čačić u srijedu ostao i bez Vedrana Ćorluke. Od ključnih igrača, od ranije nedostaju Luka Modrić, Ivan Rakitić i Dejan Lovren.

"Vrataru se rijetko pruža šansa, stoga je ova velika i važna. Imao sam privilegiju braniti protiv Argentine, a sada se nažalost Subašić ozlijedio. Pokušat ću iskoristiti minutažu koju dobijem od izbornika", najavio je Lovre Kalinić i istaknuo: "Znamo ruske kvalitete i pokušat ćemo dati sve od sebe i pobijediti. To je jedini pravi pristup. Želimo zadržati pozitivnu energiju u svlačionici te ići na EP u dobrom raspoloženju", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Hrvatska u Rusiji zaigrati u krnjem sastavu, Čačić na raspolaganju ima ova imena: L. Kalinić, Vargić, Srna, Pranjić, Vida, Vrsaljko, Pivarić, Lešković, Milović, Badelj, Brozović, Močinić, Perišić, Olić, Kramarić, N. Kalinić i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo