DRAMA NA POLJUDU! Otac igrača napao predsjednika Hajduka: / 'Prijetio mu je smrću'

Image

Fizički i verbalno, uz prijetnje smrću, danas je nešto nakon 10 sati u svojem uredu na Poljudu napadnut predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos, priopćio je Hajduk na službenoj stranici.

7.12.2016.
13:43
VOYO logo

Dodaju kako ga je tijekom sastanka napao roditelj jednog prvotimca koji je bio u pratnji dvojice suradnika od kojih se jedan predstavio kao zastupnik igrača.

"Najprije je fizički spomenuti roditelj nasrnuo na predsjednika Kosa, uz verbalne prijetnje smrću koje je potom ponovio u nekoliko navrata, a sve u prisutnosti i nekoliko svjedoka s obje strane (djelatnici HNK Hajduk i suradnici roditelja)", opisuju Bijeli te nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za danas je roditelj zatražio sastanak s predsjednikom Uprave. Razgovor od strane roditelja i suradnika s jedne strane te predsjednika Hajduka išao je isključivo u smjeru nezadovoljstva statusom sina u prvoj momčadi. Nakon što mu je u više navrata ponovljeno kako pritisaka na trenera prve momčadi neće i ne smije biti, zatražen je i raskid na štetu Kluba.

Image
Image

Ivan Kos

S obzirom na to da taj igrač ima profesionalni ugovor i ne postoji nikakva pravna osnova za raskid na štetu Kluba (Klub mu ispunjava sve obveze iz Ugovora), predsjednik Uprave je u cilju zaštite Kluba tu informaciju ponovio roditelju i suradnicima. Nakon što u nekoliko navrata nije udovoljeno njegovu zahtjevu roditelj je fizički nasrnuo na predsjednika Uprave, potom i verbalno. Daljnji fizički kontakt spriječio je jedan od dvojice prisutnih suradnika", stoji u klupskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju i kako je spomenuti roditelj i prije, u nekoliko navrata verbalno vršio pritisak prema djelatnicima Hajduka, te da je danas situacija kulminirala incidentom na koji je Hajduk morao reagirati.

"Sve je prijavljeno policiji koja je obavila očevid te je podnesena i kaznena prijava prijetnje", završava se priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalmatinski portal javlja da se navodno radi o ocu Hajdukova prvotimca Vojkovića kao i to da je policija uhitila jednu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo