DOSTA MU JE KINE: / Sammir je spreman na povratak u Dinamo!

Image

Bivši Dinamov igrač, Brazilac Sammir želi se iz Kine vratiti u Dinamo.

15.1.2017.
11:02
VOYO logo

Trenutačno igra na posudbi za Hangzhou Greentown koji je pao u kinesku drugu ligu. Takav razred nogometa ne zadovoljava bivšeg hrvatskog reprezentativca i ove zime želi preseliti u klub u kojemu je igrao od 2007. do 2014. godine, piše Večernji list i navodi izvor blizak igraču:

"Zasitio se života u Kini, u kojoj nema tako jak sportski motiv kao u Dinamu. Privlači ga Mamićev projekt: borba za naslov prvaka, pa i novi pokušaj u Ligi prvaka. Iako je u Kini i te kako dobro zaradio, u Dinamu bi bio opet bio najbolje plaćeni igrač. Usto, osjeća da nikada nije bio spremniji i u boljoj formi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kini zarađuje 6,5 milijuna eura

Ugovor sa Suninngom ima do kraja 2017. godine, no Sammir ne bi imao problema raskinuti ga na vlastitu štetu, iako zarađuje čak 6,5 milijuna eura po sezoni.

Dinamo je spreman na ponudu koja bi privoljela Brazilca na povratak. Slično je bilo i s Eduardom, pa se bivši napadač Dinama i Vatrenih ipak nije vratio u Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prije dva mjeseca Sammir je izjavio kako bi se volio vratiti u Dinamo, dolaskom nove godine čini se da se njegova nostalgija pojačala. Na društvenim mrežama, čak i kad je otputovao u Kinu, Sammir je često isticao svoju ljubav prema Zagrebu, gradu u kojemu je proveo najljepše dane svog života.

Brazilac s hrvatskom putovnicom bio bi veliko pojačanje u Dinamovom lovu na Rijeku koja pred nastavak sezone ima šest bodova više od maksimirske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo