Ova je žena razotkrila sportski skandal stoljeća!

Za pad Lancea Armstronga zaslužna je Betsy Andreu, obična domaćica srpskoga porijekla!

27.10.2012.
15:45
VOYO logo

Kad je Armstrong bio u bolnici zbog operacije raka testisa, ona i suprug Frank posjetili su ga, a unutra su bili taman kad je on liječnicima, da bi dobio odgovarajući tretman, morao priznati što sve od lijekova koristi.

"Rekao je tada da je uzimao eritroprotein (EPO), testosteron, hormon rasta i kortizon kako bi poboljšao svoje rezultate", tvrdi Betsy koja je nakon toga zaprijetila svom suprugu da ni slučajno i sam ne poklekne, a kad ipak jest 1999. godine, natjerala ga je da prestane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frank je nakon toga, prema njenim riječima, odbio sudjelovati u Armstrongovom opsežnom dopinškom programu, zbog čega je izbačen iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lance Armstrong se ponašao kao mafijaški don! Ili si igrao po njegovim pravilima ili si ispadao iz igre. Da je moj suprug Frankie htio raditi ono što mu je govorio, i da je uzimao doping, mi smo mogli biti vrlo bogati ljudi. Ali, nama to nije bilo važno. Nismo željeli živjeti u laži", prisjeća se Betsy čiji je iskaz o Armstrongovom uzimanju dopinga procurio u javnost 2006. godine.

Otad, njen život bio je pakao. Betsy i njen suprug bili su izloženi prijetnjama i maltretiranju. Armstrong i ljudi oko njega slali su joj prijeteće mailove i SMS poruke u kojima su poručivali da će joj "palicom za bejzbol razbiti glavu". Armstrong ju je godinama nazivao pogrdnim imenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako je biti hrabar, ali je teško živjeti s posljedicama te hrabrosti", prokomentirala je Betsy činjenicu da se usudila suprotstaviti Armstrongu u vrijeme kad je bio ikona američkoga, ali i svjetskoga sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo