BENT SE ISPRIČAO / Dok Liverpool buši Aston Villu, on u shoppingu

Image
Foto: PIXSELL

Napadač kojeg je Aston Villa platio 24 milijuna funti, zbog ozljede nije igrao, ali nije ni pratio utakmicu. Kupovao si je nove krpice.

19.12.2011.
10:05
PIXSELL
VOYO logo

Napadač Aston Ville, Darren Bent, ispričao se navijačima kluba zbog vlastitog propusta tijekom nedjeljne utakmice 16. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Liverpoola.

Nogometaša kojeg je Villa platila 24 milijuna funti u siječnju ove godine, nije mogao zaigrati protiv Liverpoola na Villa Parku zbog povrede prepona. No, umjesto da prati utakmicu sa stadiona ili bar preko televizijskih ekrana, Bent se odlučio provesti to vrijeme puno "korisnije". Dok su dečki igrali, on je obilazio trgovine i kupovao nove krpice.

Nakon što je njegova fotografija iz shoppinga osvanula na internetu, podvrgnut je oštrim kritikama navijača putem Facebooka i Twittera.

"Ništa mi nije važnije od igranja nogometa. Nažalost, povreda je značila da neću moći zaigrati i bio sam shrvan što ne mogu sudjelovati. Nadam se da ću se vratiti uskoro. Gledao sam većinu utakmica na televiziji. Nisam znao da će moj kratki izlazak izazvati takav problem i zbog toga se ispričavam", skrušeno je rekao Bent čija je ekipa ionako poražena 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo