ATP TURNIR U ATLANTI / Dodig prošao, Karlović predao

Image
Foto: Pixsell/Arhiva

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u osminu finala teniskog ATP turnira u Atlanti, dok je Ivo Karlović, koji je prošlog tjedna osvojio turnir u Bogoti, predao meč 1. kola protiv australskog kvalifikanta Matthewa Ebdena.

25.7.2013.
10:00
Pixsell/Arhiva
VOYO logo

Ivan Dodig je u drugom kolu eliminirao Litvanca Ricardasa Berankisa pobijedivši ga sa 6:1, 6:7, 6:3 nakon sat i 50 minuta igre. Međugorac, koji je treći nositelj na ovom turniru, protiv 80. tenisača svijeta je servirao 16 aseva, realizirao je 80% poena na prvom servisu, uzeo mu je tri puta servis i spasio je svih pet break lopti koje je suparnik imao.

U meču je hrvatski tenisač osvojio ukupno 107 poena, za razliku od Berankisa koji je osvojio 88. U drugom kolu Dodiga čeka Australac Lleyton Hewitt, 64. na ATP ljestvici i sedmi nositelj, s kojim je do sada igrao jednom - 2012. u Valenciji - kada ga je i pobijedio.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović, koji je prošlog tjedna osvojio turnir u Bogoti, u srijedu je na ATP turniru u Atlanti predao meč 1. kola protiv australskog kvalifikanta Matthewa Ebdena.

'Div sa Šalate' je izgubio prvi set s 2-6 nakon 27 minuta igre, i onda je odlučio predati meč. Zasad nisu poznati razlozi zbog kojeg je predao susret, ali treba podsjetiti da je nakon tromjesečne pauze zbog virusnog meningitisa Karlović u protekla dva tjedna imao izrazito naporan raspored, stigao je do četvrtfinala Newporta i osvojio turnir u Bogoti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike