Poražen u odlučujućem susretu / Dodig: Murray je zasluženo pobijedio

Image

Nakon što je poražen u odlučujućem susretu kvalifikacija za Svjetsku skupinu Davis Cupa od trećeg igrača svijeta Andyja Murraya Ivan Dodig kazao je kako je Murray zasluženo pobijedio i osvojio pobjedonosni bod za Veliku Britaniju.

15.9.2013.
16:42
VOYO logo

"Bio je to jedan dobar i zanimljiv meč u kojem sam ja pružio dobar tenis, ali Andy je pokazao zašto je treći igrač svijeta i osvajač 'Grand Slamova'. Danas je odigrao na svojoj razini, a to je jadan drugi nivo igre. Ništa mi nije poklonio, ključne poene je odigrao bolje, bio je strpljiviji i na kraju zasluženo pobijedio", kazao je Dodig.

Na pitanje koliko bi Hrvatska bila jača da je mogao igrati naš najbolje rangirani tenisač Marin Čilić Dodig je rekao da je Marin nositelj naše Davis Cup reprezentacije i igrač koji ima puno vrhunskih pobjeda u Davis Cupu u kojem obično igra svoj najbolji tenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je bio veliki hendikep što se nakon dvije godine u reprezentaciju Velike Britanije vratio Andy Murray, a s njime i vrlo dobrim parom Britanci mogu računati i na najveće domete u ovom natjecanju i zato mislim da smo dobili najtežeg mogućeg protivnika", rekao je Dodig i dodao da će ovaj susret biti dobra škola za naše mlade igrače.

O mogućnosti da Hrvatska nakon niza godina na kraju ove sezone ima jednog tenisača na završnom "masters" turniru i to u igri parova Dodig je kazao da će on i njegov partner Melo iz Brazila napraviti sve da se nađu na završnom turniru u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idući tjedan neću nastupiti ni na jednom turniru, ali do kraja sezone Melo i ja ćemo nastupiti na pet turnira u igri parova. Znam da će mnogi parovi iskoristiti naše nenastupanje ovog tjedna, a ja se nadam da ćemo na barem jednom od turnira ostvariti plasman koji bi nas odveo na završni Masters", kazao je Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo