LEGENDARNI STREIF / Dobar početak Kostelića u Kitzbuehelu

Image

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 24. mjesto u superveleslalomu koji je u petak vožen za Svjetski kup u austrijskom Kitzbuehelu s vremenom 1:16.30 i zaostatkom od 1,82 sekunde za pobjednikom Norvežaninom Akselom Lundom Svindalom.

25.1.2013.
13:46
VOYO logo

Aksel Lund Svindal, koji je pobijedio u tri od četiri superveleslaloma ove sezone, bio je najbrži na popularnom 'Streifu' s vremenom 1:14.48, drugi je bio Austrijanac Matthias Mayer sa zaostatkom od 13 stotinki, dok je treći Talijan Christofer Innerhofer zaostao 40 stotinki.

Ovim rezultatom, inače drugim najboljim ove sezone u superveleslalomu, Ivica Kostelić je osvojio novih sedam bodova. U ukupnom poretku je na petom mjestu sa 484 bodova, a u poretku u super-G-ju je na 25. mjestu s isto toliko bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je u ukupnom poretku i dalje Austrijanac Marcel Hirscher, koji danas nije vozio super-G, sa 935 bodova, drugi je Svindal koji je došao na 847 bodova, a treći je Amerikanac Ted Ligety koji ima 736 bodova nakon što je u današnjoj utrci zauzeo 6. mjesto.

U subotu je u Kitzbuehelu na rasporedu spust.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo