TEK DRUGI PORAZ OVE GODINE / Đoković predao finale Cincinnatija

Image
Foto: PIXSELL

Prvi tenisač svijeta morao je predati finalni meč Andyju Murrayju na turniru u Cincinnatiju zbog problema s desnim ramenom.

21.8.2011.
21:04
PIXSELL
VOYO logo

Britanac Andy Murray pobjednik je ATP turnira iz Masters Serije 1000 u Cincinnatiju nakon što mu je pri vodstvu 6-4, 3-0 Novak Đoković predao susret.

Od samog početka finalnog dvoboja bilo je jasno da Svjetski broj 1, Srbin Novak Đoković ne igra na svojoj prepoznatljivoj razini. U prilog tome govori čak 28 neprisiljenih pogrešaka, te dosta slabiji prvi servis.

Britanac je pak djelovao jako dobro realiziravši 2 od 4 prilike za obrat u 1. setu, dok je Đoković uspio jednom oduzeti servis Murrayju u toj dionici igre. Na kraju prvog seta Đoković je zatražio pomoć fizioterapeuta zbog problema s desnim ramenom, ali je nastavio ogled.

No, već na startu drugog seta dvostruki obrat i vodstvo od 3-0 za Murraya primorali su Đokovića da prizna poraz i ostane bez šestog naslova na turnirima iz Masters serije zaredom doživjevši tek drugi poraz u 59 mečeva ove godine.

Prije tri godine u finalu ovog turnira također su igrali Đoković i Murray i također je slavio Britanac kojem je ovo četvrta pobjeda iz 10 dvoboja sa srpskim tenisačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo