novi izvor inspiracije / Đoković posvetio pobjedu novorođenom sinu

Image

Novak Đoković u Baselu je pobijedio Philipa Kolschreibera i tako se plasirao u osminu finala tog prestižnog turnira, a pobjedu je posvetio svom tek rođenom sinu, rekavši kako ga on inspirira da igra najbolji tenis u životu.

29.10.2014.
12:25
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković bez problema je sa 6:3, 6:4 u šesnaestini finala svladao Nijemca Philipa Kolschreibera i tako se plasirao u osminu finala prestižnog ATP turnira u Baselu, a pobjedu je posvetio svom tek rođenom sinu.

''Stefane, voli te tata'', napisao je Nole odmah nakon završetka meča na kameri, a zatim podijelio svoje emocije s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Osjećaj je sjajan i drugačiji definitivno. Trudio sam se iskoristiti što više pozitivne energije od prošlog tjedna. Ponosan sam što sam postao otac, a još se više ponosim svojom suprugom koja je porođaj sjajno podnijela'', rekao je tenisač za svoju suprugu, koja sve vrijeme od njegova rođenja provodi s malim Stefanom.

Bio je ovo moj prvi meč od kada sam postao otac i to me inspirira da igram najbolji tenis u životu'', zaključio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo